Ви тут:
Економіка Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській ОТГ бюджетна комісія узгодила кінцеву редакцію проекту бюджету

28 листопада відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Обговорювалися питання щодо внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення на 2018 рік та розглядалися листи від установ та організацій щодо виділення коштів із бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Як повідомили у Пирятинській міській ОТГ, комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Програми соціального захисту населення на 2018 рік, збільшивши видатки на надання матеріальної допомоги на лікування хворим жителям Пирятинської об’єднаної територіальної громади.

Читайте також: Держбюджет – 2019: як голосували полтавські нардепи

Підтримано клопотання Пирятинського ліцею та Дитячо-юнацької спортивної школи щодо перерозподілу коштів між статтями видатків для забезпечення передплати періодичних видань, придбання електрообладнання та навчальних стендів на загальну суму 68,0 тис.грн у ліцеї, проведення поточного ремонту підлоги та електрообладнання на суму 72,0 тис.грн у ДЮСШ.

Крім того, начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда проінформувала про лист Полтавської обласної державної адміністрації щодо перерозподілу коштів державної медичної субвенції. Відповідно до розпорядження голови Полтавської ОДА очікується надходження коштів у сумі 362,0 тис. грн до бюджету міської об’єднаної територіальної громади та передача їх до районного бюджету на здійснення видатків у сфері охорони здоров’я.

Комісія рекомендувала відобразити зазначені зміни в остаточній редакції проекту рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік та винести його на затвердження сорок п’ятої сесії міської ради, яка відбудеться 04 грудня 2018 року.

Перейти до вмісту