Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві виникає багато несанкціонованих сміттєзвалищ

6 листопада у Полтаві відбувся традиційний об’їзд міста керівниками комунальних служб та установ, який провів заступник міського голови Олексій Чепурко.

Особливу увагу під час рейду комунальники приділили двом мікрорайонам міста – Огнівці та Очеретянці. Голова ОСН мікрорайону Очеретянка звернувся до Олексія Чепурка з колективною заявою від мешканців мікрорайону стосовно необхідності виконання ділянкового ремонту на перехресті вулиць Софії Ковалевської та Сосюри, повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Так, було надано доручення управлінню житлово-комунального господарства запланувати та в майбутньому виконати поточний ремонт на зазначеній ділянці.

Одним з гострих питань лишається питання несанкціонованих сміттєзвалищ. На жаль, багато полтавців залишають сміття просто на контейнерних майданчиках, при цьому ж сміттєві ж баки залишаються пустими. Окрім сміття, люди зносять на контейнерні майданчики і віконні рами, і шифер, і сантехніку і меблі.

Заступник міського голови наголосив очільнику ОСН Очеретянка провести роз’яснювальну роботу серед мешканців мікрорайону щодо недопущення складання негабаритного сміття на цих майданчиках.

Також, комунальники перевірили благоустрій парку Огнівський в мікрорайоні Огнівка. Було надано доручення відповідним службам впорядкувати та привести територію парку до належного санітарного стану.

Інспекція по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста звертається до керівників підприємств та установ, закладів торгівлі, громадського харчування, власників і орендарів будинків з проханням слідкувати за закріпленими за ними територіями.

Перейти до вмісту