Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відзначили День працівника сільського господарства та Міжнародний день студента

У Полтавському міському Будинку культури зібралися понад 700 осіб: почесні гості, студенти та викладачі Полтавської державної аграрної академії. 13 листопада вони відзначили подвійне свято – День працівника сільського господарства та прийдешній Міжнародний день студента, повідомляють у Полтавській міській раді.

Перш за все, до присутніх у залі звернулась ректор академії Валентина Аранчій.

Вона підкреслила, що саме викладачі аграрної академії готують висококваліфікованих працівників сільськогосподарського виробництва, які є конкурентоспроможними на ринку праці:

– Наші з вами спільні зусилля, шановні колеги, професіоналізм, інноваційне мислення, педагогічна майстерність забезпечують успіх наших випускників. Кожний успішний крок нашого випускника – це переконливий доказ якості наших освітніх послуг, виховної та наукової роботи, – зауважила Валентина Аранчій. – У нас сьогодні подвійне свято. Ми святкуємо Міжнародний день студента. У вас зараз, дорогі студенти, відповідальний період в житті, період, коли ви стаєте дорослими. Ваше навчання – це перший ступінь становлення вас як професіоналів. Тому, ні пуху, ні пера!

Не обійшлось і без подарунків. Так, активістам вишу з нагоди свята ректор академії вручила подарунковий сертифікат на безкоштовну поїздку в аквапарк до міста Харкова.

Для усіх запрошених святковий настрій дарували Заслужена артистка України Олена Білоконь, народний хореографічний колектив «Міленіум», а також вокалісти та хореографічні колективи власне самої академії.

Перейти до вмісту