Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У негоду КрАЗи забезпечують чисті дороги та безпечний рух

КрАЗи із снігоприбиральним та солерозкидувальним обладнанням одними з перших щороку «приймають удар» на себе,  ліквідуючи наслідки стихійного лиха під назвою «сніг та ожеледь».  Цьогорічний листопад  – не виключення.

Завдяки великій кількості снігоприбиральної техніки, більшість якої виробництва ПрАТ «АвтоКрАЗ», задіяної дорожніми та комунальними господарствами сьогодні вночі та зранку,  проїзд на дорогах державного значення забезпечено, повідомляє прес-служба КрАЗ.

Різке ускладнення погодних  умов через рясний мокрий сніг у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Закарпатській, Полтавській, Хмельницькій, Чернівецькій, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Миколаївській та Одеській областях призвело до сніжного  колапсу на автошляхах. За повідомленням Укравтодору, середня висота снігового покриву там, де випав сніг, склала від 3 до 15 см.

Очевидно, що разом із потужною технікою КрАЗ можна швидше подолати негоду, уникнути аварій, жертв та інших негативних наслідків на дорогах. Бо стихія КрАЗів  –  робота в екстремальних дорожніх та кліматичних умовах. Кременчуцький автозавод має виробничі потужності, кваліфікований персонал, серійну продукцію спеціальної і дорожньої техніки, аби забезпечити усі комунальні та дорожні господарства якісною та ефективною технікою українського виробництва. Наразі їхня потреба в такій техніці нараховує тисячі одиниць. Кременчуцький автозавод постійно рухається вперед:  сучасна техніка КрАЗ, що випускається сьогодні, більш потужна, мобільна і маневрена, за рахунок безкапотного компонування. До того ж вона універсальна, оскільки лінійка комунальних спецмашин комплектуються снігоприбиральним спецобладнанням, яке легко монтується/демонтується. Це дає можливість її цілорічного використання. 

КрАЗ може забезпечити у повному обсязі автогосподарства країни технікою на будь який смак і в будь якій комплектації.  Кременчуцький автозавод випускає усі найпопулярніші види комунальної та дорожньої техніки: універсальні комбіновані дорожні машини та роторні снігоприбиральні, сміттєвози, підмітально-прибиральні, ілососні автомобілі  тощо. Своїм покупцям «КрАЗ» забезпечить своєчасний гарантійний і постгарантійний сервіс, якщо потрібно – проведе навчання водіїв і механіків. «АвтоКрАЗ» відкритий для співпраці, готовий на взаємовигідних і партнерських умовах розглянути можливість придбання спецтехніки КрАЗ. Чекаємо на своїх замовників: за допомогою КрАЗів ви забезпечите чисті дороги та безпечний рух.

Перейти до вмісту