Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Лубнах відбувся квест присвячений Цілям Сталого Розвитку

15 листопада  в Лубнах в рамках проекту “City Day Quest” за підтримки Організації Об’єднаних Націй, зокрема ООН Жінки та Волонтери ООН, на базі Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА був проведений квест з Цілей Сталого Розвитку.

Захід відбувся спільно з Полтавською обласною молодіжною громадською організацією “Твій Світ” та за сприяння відділу сім’ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради з нагоди Дня студента. У квесті прийняло участь 45 осіб – студентів Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА, Лубенського лісотехнічного коледжу, а також Лубенського медичного училища. Загалом було залучено більше 60-ти чоловік.

Після проведення квесту викладачі поділились враженнями. На їх думку, спочатку студенти були скептично налаштовані, але потім заспокоїлись і отримали задоволення від проходження квесту.

Довідка про Цілі Сталого Розвитку:

Цілі сталого розвитку стали результатом переговорного процесу за участю 193 держав-членів ООН, до якого також були залучені безпрецедентно широкі кола громадянського суспільства й інші зацікавлені сторони.

Нові цілі мають широку сферу охоплення, оскільки в їхніх рамках передбачено розгляд взаємопов’язаних елементів сталого розвитку: економічного росту, соціальної інтеграції та захисту навколишнього середовища. Цілі сталого розвитку будуть розповсюджуватися на весь світ, як на багаті, так і на бідні країни.

Перейти до вмісту