Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці комунальники готуються до погіршення погодних умов

У  зв’язку із  очікуваним погіршенням погодних умов, можливими опадами перед комунальними підприємствами міста поставлено завдання бути готовими до роботи в умовах негоди.

За словами керівника КАТП-1628 Сергія Шияна, вже кілька днів два посипальні автомобіля комунального підприємства  чергують у цілодобовому режимі, щоб у разі виникнення ожеледиці на дорогах відразу виїхати на маршрути.  Він також зазначив, що на даний час вже заготовлено необхідну кількість матеріалу для посипки, у наявності 20 вагонів солі. На підприємстві  розроблено 14 маршрутів руху снігоприбиральної техніки. В першу чергу увага приділятиметься мостовому переходу через р. Дніпро,  пивзаводівському шляхопроводу,  підйому на водоканалі, основним маршрутам руху громадського транспорту.  Для прибирання міста  від снігу цієї зими буде залучено 35 одиниць снігоприбиральної техніки комунальних підприємств. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Вся техніка знаходиться у належному технічному стані  і у разі необхідності  буде переобладнана під снігоприбиральну, оснащена сніговими відвалами.

Перейти до вмісту