Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Студенти ПДАА, майбутні управлінці, відвідали Музей історії органів внутрішніх справ

Студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Полтавської державної аграрної академії (бакалаври 3 курсу та магістри 1 курсу) відвідали Музей історії органів внутрішніх справ Полтавської області, який протягом багатьох років залишається одним з найцікавіших у Полтаві.

Експозиція музею розміщується в чотирьох залах загальною площею 198 м2. Фонди музею налічують майже три тисячі експонатів: архівні документи, фотографії, оригінальні зразки вогнепальної та холодної зброї, особисті речі ветеранів органів внутрішніх справ. Значну частину цих цікавих експонатів студенти мали можливість уважно розглянути в експозиціях музею. Оцінили студенти майстерно виготовлені діорами, художні макети, оригінальне художнє оформлення інтер’єру залів.

Читайте також: В обласному Фестивалі «Здорова молодь – здорова нація» перемогла команда ПДАА

Експозиції справили таке позитивне враження на студентів завдяки цікавій, емоційній, насиченій історичними фактами екскурсії, яку залами Музею провів Олексій Іванович Носенко.

Зважаючи на те, що до Музею завітали майбутні працівники органів публічного управління, особливу увагу було приділено питанням становлення та розвитку управління внутрішніми справами в Україні з початку ХХ ст. і до наших днів, питанням взаємодії працівників міліції/поліції з органами місцевої влади та громадськими організаціями.

Перейти до вмісту