Ви тут:
Суспільство Україна 

Рада може ухвалити бюджет-2019 наприкінці листопада, – Парубій

Верховна Рада України цього року вийти на прийняття бюджету швидше – вже наприкінці листопада.

Про це під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій (груп) повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій, пише ZIK.

Голова ВРУ Андрій Парубій повідомив, яким є план роботи Ради на цей пленарний тиждень. Так, з його слів, у вівторок обранцям запропонують розглянути блок питань національної безпеки, зокрема, законопроекти щодо розмінування територій на Донбасі. Ідеться про чотири законопроекти, які понад рік готували у ВРУ. Окрім того, обранцям запропонують розглянути законопроект про прилеглу зону.

Другим блоком, зазначив спікер, стануть питання аграрної політики (ідеться про шість питань). У середу депутати розглядатимуть питання щодо ратифікацій.

У четвер, як додав Андрій Парубій, Рада розгляне низку законопроектів щодо міжнародних ратифікацій, а також проект закону про публічні закупівлі.

«Якщо Комітет підготує зміни до Податкового кодексу України, є пропозиція від уряду, щоб у четвер ми змогли розглянути зміни до Податкового кодексу. Це буде одне з важливих питань підготовки до прийняття бюджету, оскільки ми сподіваємось цього року вийти на прийняття бюджету швидше, можливо, навіть наприкінці листопада», заявив – Андрій Парубій.

Перейти до вмісту