Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Проект реконструкції зовнішнього освітлення вулиць правобережжя Кременчука визнали успішним

Про це повідомили на засідання робочої групи з питання будівництва комунальних тепло-генеруючих потужностей у мікрорайоні Раківка міста Кременчука.

Як повідомили у Кременчуцькій міській раді, робота над реалізацією вищезазначеного проекту у співпраці з інвестиційною компанією «Нефко»  була розпочата з 2016 року.

Інвестиційні кошти в сумі близько 7 млн. гривень були освоєні на виконанні будівництва та реконструкції мереж вуличного освітлення, встановленні сучасних  LED – світильників на   близько 22 вулицях і провулках правобережжя Кременчука. Дані види робіт проводилися на тих об’єктах вуличної мережі,  де зовнішнє освітлення було відсутнє з 80-х років минулого століття, або,  де до цих пір використовувалися лампи  50-ти річної давнини.

Перший проект у співпраці з інвестиційною компанією «Нефко» продемонстрував те, що нагальне соціальне питання можна вирішити за допомогою залучення інвестиційних коштів. Наразі готується заявка для отримання грантових коштів інвесткомпанії для продовження робіт із зовнішнього освітлення вулиць Кременчука.
 
Перейти до вмісту