Ви тут:
Суспільство Україна 

Німеччина й надалі підтримуватиме реформу енергоефективності в Україні, — Зубко

В умовах відкритої військової агресії з боку РФ, Україна продовжує впроваджувати реформи. І в цьому нам потрібна підтримка європейських країн та міжнародної спільноти. Реформа енергоефективності, прогрес якої презентував сьогодні на Конгресі Німецького енергетичного агентства (DENA) – це успіх України і спільна робота України та Уряду Німеччини. Ми послідовно імплементуємо Директиви ЄС з енергоефективності, насамперед 27 та 31, і досягли в цьому гарних результатів.

Про це написав на своїй сторінці у ФБ Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

«Маємо чіткий сигнал для основних гравців енергетичного ринку Німеччини: Україна — надійний партнер, який послідовно виконує вимоги Угоди про асоціацію з ЄС і рухається до енергонезалежності. Німеччина і надалі підтримуватиме нашу реформу енергоефективності, роботу Фонду енергоефективності та реалізацію спільних проектів – ключовий меседж від німецьких партнерів  на Конгресі. Дякую за підтримку!», — підкреслив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, 27-29 листопада Геннадій Зубко перебуває з робочим візитом у Німеччині. У рамках поїздки, запланована участь у Конгресі DENA, 3-му українсько-німецькому економічному форумі, засіданні українсько-німецької групи високого рівня, зустріч з Міністром навколишнього середовища, охорони природи і ядерної безпеки Німеччини пані Свеньєю Шульце, відвідування Кампусу EUREF, Центру з енергетики, будівництва, архітектури та охорони навколишнього середовища «ZEBAU GmbH», унікального енергоефективного будинку Плюс з E-мобільністю.

 

Перейти до вмісту