Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині з початку року офіційно офорили понад 700 працівників, – ГУ ДФС

Як повідомила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова, впродовж січня-жовтня 2018 року порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам були виявлені по 41 суб’єкту господарювання.

За результатами проведених працівниками управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в області документальних перевірок було додатково донараховано понад 7 млн.грн. податкових зобов’язань по податку на доходи фізичних осіб, майже 1,35 млн.грн. єдиного внеску, та військового збору у сумі 489,4 тис. гривень.

Крім того, завдяки вжитим органами державної фіскальної служби Полтавщини заходам, впродовж десяти місяців 2018 року суб’єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини із 703 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 468,5 тис.грн., єдиного внеску в сумі 573,5 тис. грн. та військового збору в сумі 39 тис.гривень. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено 94 особи.

Крім того, за свідченням заступника керівника ГУ ДФС області, в ході спільних контрольно-перевірочних заходів з Управлінням Держпраці у Полтавській області, в жовтні поточного року у 7 суб’єктів господарювання виявлено 15 неоформлених найманих працівників та 7 працівників, які працювали за договорами ЦПХ, що мають ознаки трудових. До того ж, 5 суб’єктів господарювання під час контрольно-перевірочних заходів додатково оформили трудові відносини з 49 працівниками.

Перейти до вмісту