Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині горіло два житлові будинки, дача та лазня

Минулої доби працівники ГУ ДСНС в Полтавській області зафіксували 9 пожеж. Зокрема, на Полтавщині вчора горів торф, дача, лазня, житлові будинки, господарчі та безгосподарчі будівлі.

Як повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області, в Оржицькому районі поблизу с. Пилиповичі пожежа виникла на відкритій території. Вогонь знищив 1 га поверхневих покладів торфу.

У Глобинському районі, в с. Пустовійтове, горів дачний будинок. Знищено шиферну покрівлю на площі 30 м2. Також в йому районі у с. Пироги по вул. Гагаріна загорілася лазня. Згоріла шиферна покрівля на площі 9 м2, пошкоджено речі бувші у вжитку.

У Новосанжарському районі, с. Великі Солонці, пожежа виникла у житловому будку. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 6 м2 та дерев’яний димохід.

Також житловий будинок горів у Лохвицькосу районі, с. Токарі.Згоріли речі бувші у вжитку, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін на 25 м2, дерев’яне перекриття на площі 10 м2.

В Оржицькому районі, с. Селецька, та Кременчуцькому районі, с. Кам’яні Потоки, пожежа виникла у господарчій будівлі.

У Миргородському районі, с. Деркачі, згоріла безгосподарча будівля.

У Полтаві по вул. Соборності вчора загорілася безгосподарча будівля. Вогнем знищено сміття на площі 6 м2 та пошкоджено перекриття на площі 8 м2. Наразі причина пожежі встановлюється.

Перейти до вмісту