Ви тут:
Спорт Суспільство 

Льюїс Гамільтон завершив чемпіонський сезон F1 перемогою

Тепер вже п’ятиразовий чемпіон світу фінішував першим у переможному для себе сезоні автоперегонів “Формули-1”

Як повідомляє isport.ua, cтарт гонки у Абу-Дабі пройшов спокійно, але через половину першого кола видовище влаштували Ніко Хюлькенберг і Роман Грожан. Під час боротьби Грожан “підчепив” болід пілота “Рено”, той перекинувся і врізався в огорожу. Виглядало страшно, але, на щастя, з Ніко все нормально.

Команди вибрали різну тактику – пізніше за інших в бокси поїхав Ріккардо, завдяки чому трохи лідирував в гонці. Але коли всі побували в боксах, в лідерах знову опинилися Хемілтон і Боттас, за якими розташувалися Феттель, Ферстаппен і Ріккардо. Правда, у Боттас виникли проблеми з болідом і він пропустив спершу Феттеля, а потім і Ферстаппена з Ріккардо.

Читайте також:

Льюїс Гемілтон став п’ятикратним чемпіоном світу з автоперегонів “Формула-1”

На останніх колах задимилися мотори Окона і Гасли, завдяки чому Алонсо в своїй останній гонці в кар’єрі Формули-1 отримав шанс фінішувати в очках, але він перестарався в боротьбі з Магнуссеном, зрізав поворот і отримав штраф 5 секунд, став на фініші 11-м.

Формула-1 2018 року – 69-й сезон Чемпіонату світу з автоперегонів у класі Формула-1, який проходив під егідою FIA. Сезон 2018 року складався з 21 етапу. Розпочався 25 березня в Австралії та закінчився 25 листопада в Абу-Дабі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту