Ви тут:
Суспільство 

Huawei готує згинаючий смартфон з підтримкою 5G

Ще два місяці тому головний виконавчий директор Huawei Річард Ю офіційно підтвердив, що компанія займається розробкою гнучкого смартфона, який представлять вже найближчим часом.

Як повідомляє ITC.ua з посиланням на gizmochina, Huawei вже продемонструвала операторам стільникового зв’язку в Південній Кореї фінальну версію згинаючого смартфона. Однак технічні характеристики і моделі використання пристрою поки не уточнюються.

Судячи з попередніх даних, смартфон Huawei отримає гнучку OLED панель виробництва китайської компанії BOE. У складеному стані діагональ дисплея складе 5 дюймів, а в розкладеному стані – 8 дюймів. Для порівняння, для пристрою Samsung ці показники становлять 4,6 і 7,3 дюйма, відповідно. Що стосується підтримки зв’язку 5G, то її забезпечить модем Balong 5000. Також можливе використання сканера відбитків пальців, розміщеного під дисплеєм.

Читайте також:

Samsung випустить смартфон з великим безрамковим екраном

Huawei Technologies Co. Ltd.  — одна з найбільших компаній КНР у сфері телекомунікацій.Заснована у 1987 році.

У 2006 році у компанії працювало близько 83 тисяч робітників. Щорічно Huawei інвестує у дослідження та розробки не менш 10 % від об’єму підписаних контрактів ($1,26 млрд), залишаючись одним з провідних (13 місце) підприємств серед компаній всього світу за кількістю заявок на отримання патентів — 26,8 тис.

Всього у 2010 році у компанії нараховувалось 8 регіональних відділень та 100 філіалів по всьому світу. Науково-дослідницькі центри Huawei розташовані у Китаї, США, Бангалорі (Індія), Стокгольмі (Швеція) та Москві (Росія).  Компанія створила спільні інноваційні центри з великими світовими операторами зв’язку, як Vodafone Group, BT Group, Telecom Italia, France Telecom, Telefonica, Deutsche Telekom.

Перейти до вмісту