Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гребінківська міськрада розподілила 2 млн 892 тис. грн державних коштів на соціально-економічний розвиток

На черговій 14 сесії Гребінківської міської ради перед депутатами виступив директор Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування Андрій Гужик, який прозвітував про використання субвенції з бюджету Гребінківської ОТГ.

Як повідомили у Гребінківській міськраді, 2 млн. 200 тис. 342 грн. передано районному бюджету на утримання Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування. За рахунок цієї субвенції станом на 01.11.2018 року соціальними послугами охоплено 1290 мешканців Гребінківської міської об`єднаної територіальної громади.

Читайте також: Миргород отримав державну субвенцію на соціально-економічний розвиток

Також депутати затвердили мінімальну вартість місячної оренди 1м2 загальної площі нерухомого майна фізичних осіб. З 1 січня 2019 року вона становитиме 9.30 грн. Затверджено спільну програму підтримки та розвитку трудового архіву Гребінківського району на 2019 рік та передано коштів з бюджету громади в сумі 89056 грн., як субвенції на його утримання.

Крім того на сесії розглянуто та затверджено зміни до ряду програм Гребінківської ОТГ та внесені зміни до бюджету.

Бюджет міської об’єднаної територіальної громади отримав кошти в сумі 2 млн. 892 тис.грн. з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Ці кошти рішенням сесії розподілено на об’єкти. Зокрема: на технічне переоснащення внутрішньої системи опалення Гребінківської гімназії та Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІст. №4; реконструкцію вуличного освітлення з використанням новітніх технологій (світильників на сонячних панелях); капітальний ремонт приміщення їдальні та садочка філії Гребінківської ЗОШ І-ІІ ступенів №1 опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4; заміна вікон по школах – Мар’янівська ЗОШ, гімназія, опорна школа.

 

Перейти до вмісту