Ви тут:
Суспільство 

Екс-президент України потрапив до лікарні

18 листопада російські зміни повідомили, що  у лікарню імені Скліфосовського у Москві 16 листопада госпілізували екс-президента України Віктора Януковича. Йому діагностували травму хреба і коліна.

Про це пише 24 канал.

Повідомляють, що президент-втікач отримав травму під час гри в теніс на відомому тенісному корті у Підмосков’ї, звідки його й госпіталізували. Його доставили у лікарняний заклад у супроводі кількох осіб та обмежили доступ для відвідувачів. Згодом його поклали в реанімацію, та незабаром відвезли в приватну клініку.

19 листопада, Віктор Янукович повинен був виступити із промовою останнього слова в Оболонському райсуді Києва у справі за підозрою його у державній зраді. Але, зважаючи на травму, екс-президент не зможе барти участь у судовому засіданні, навіть в режимі відеоконференції.
А сьогодні в Оболонському райсуді Києва адвокат Януковича Олександр Горошинський повідомив, що його підзахисний перебуває на лікуванні, яке триватиме 2-3 тижні, не може самостійно пересуватись та вставати з ліжка, інформує Кореспондент.

 

 

Перейти до вмісту