Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Держсужбовця Козельщинської РДА притягнули до відповідальності за адмінправопорушення

За матеріалами прокуратури Полтавської області судом розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією про порушення вимог і фінансового контролю державним службовцем Козельщинської районної державної адміністрації.

Так, встановлено, що державний службовець, у порушення вимог ст.45 Закону України «Про запобігання корупції», не подав електронну декларацію за 2017 рік у передбачений законом строк. Про це повідомили у прокуратурі Полтавщини.

При безпосередній участі органів прокуратури вказану особу визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу. 

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Перейти до вмісту