Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Асоціація самоврядування та Полтавська аграрна академія підписали меморандум про співпрацю

Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування та Полтавська державна аграрна академія уклали меморандум про співпрацю. Ця подія відбулася напередодні відзначення професійного свята — Дня працівників сільського господарства.

Згідно із Меморандумом, студенти навчального закладу зможуть проходити практику і стажування в обласній раді, об’єднаних територіальних громадах та інших органах самоврядування Полтавщини. Натомість в Асоціації розраховують, що така співпраця дозволить посилити кадровий резерв для роботи у самоврядних громадах.

“Реформа децентралізації, яка відкрила нові унікальні можливості для розвитку територій і громад, водночас вимагає відповідної якості управлінців. Нам потрібна нова управлінська еліта, яка зможе відповідати на виклики, які стоять нині перед державою в цілому і місцевими громадами зокрема”, – зазначив виконавчий директор Асоціації Володимир Микійчук.

“Голова Асоціації Олександр Біленький постійно ініціює залучення активної молоді до роботи в обласній раді та органах місцевого самоврядування. Ми маємо “Школу самоврядування”, яка допомагає готувати управлінські кадри. Разом із тим, за допомогою фахівців Полтавської державної аграрної академії ми розраховуємо одержати якісних і фахових спеціалістів, готових змінювати на краще життя людей”, – наголосив Володимир Микійчук.

За словами ректора Полтавської Державної аграрної академії Валентини Аранчій, вихованці закладу є витребуваними на ринку праці і успішно працюють у великих агрохолдингах та компаніях. Водночас багато випускників також ідуть працювати у сферу управління. Тому, стажування і практика в органах місцевого самоврядування, дозволить студентам опанувати необхідні практичні знання і навики.

Перейти до вмісту