Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

25 лідерів учнівського та студентського самоврядування у Полтаві пройшли тренінг за методикою «рівний-рівному»

У рамках Міського плану заходів з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, продовжуються тренінги за методикою «рівний-рівному» щодо здорового способу життя. Цими днями такі тренінги були проведені для лідерів учнівського та студентського самоврядування міста.

Про це інформує прес-служба Полтавської міської ради.

12 листопада в урочистій атмосфері слухачі тренінгу отримали сертифікати, які надають їм змогу проводити заняття для однолітків. Вітали випускників тренінгу заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Бойченко та тренер, керівник напрямку політики та комунікації БО «Світло надії» Сергій Жук.

­”Я бажаю кожному з вас, аби ви використовували набуті знання на 100%. Якщо кожен з вас зможе достукатися хоча б до однієї молодої людини та показати, що життя без наркотиків набагато краще та яскравіше, це уже буде перемога”, – звернулась до слухачів тренінгу Людмила Бойченко.

Навчання з профілактичної роботи за методикою «рівний-рівному» проводив для юнаків та дівчат тренер, керівник напрямку політики та комунікації БО «Світло надії» Сергій Жук. Він зазначив: дуже добре коли молоді люди хочуть змінювати світ на краще:

“Коли хочеш змінити життя на краще, необхідно почати з себе. Тільки коли змінюєшся сам, починаєш змінювати на краще інших. Кожен з цих юнаків та дівчат уже зробив крок назустріч розвитку”.

Загалом, тренінг за методикою «рівний-рівному» щодо здорового способу життя цього разу пройшли 25 лідерів учнівського та студентського самоврядування.

Перейти до вмісту