Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

2 тижні поліцейських Полтавщини навчали досвідчені тренери з Канади (ФОТО)

Уже вкотре іноземні фахівці обирають Тренінговий центр поліції Полтавщини для підготовки сертифікованих тренерів з особистої безпеки зі всієї України. За період навчальних «зборів» з поліцейськими працювали досвідчені тренери з Канади.

Як зазначив начальник Канадської місії в Україні Глен Мартіндейл, який з робочим візитом прибув до тренінгової бази Полтавщини, навчання проводяться в рамках реформи цивільного сектору безпеки України. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Також старший суперінтендант Глен Мартіндейл визначив мету таких тренінгів – допомогти патрульним, слідчим та дільничним поліцейським у набутті якісних навичків (вступу до початку кримінальних розслідувань). Впродовж курсу поліцейські ознайомилися з техніками та методами розслідування під час проведення слідства які використовуються широко в Канаді.

Як повідомив начальник управління кадрового забезпечення апарату поліції області Сергій Гаврик, сертифікати отримали 21 слухач, які успішно витримали випробування 2-тижневого тренінгу та підсумкові іспити.

Перейти до вмісту