Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

З початку року полтавці витратили на нові авто 48 мільйонів доларів, – RST.ua

У січні-вересні цього року у Полтаві та області зареєстрували майже 2 тисячі нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 27 тисяч доларів.

Майже половина авто, які зареєстрували у регіоні, коштували від 17 до 35 тисяч. Ще 36% – мали ціну менше 17 тисяч. Впродовж 9 місяців середня вартість автомобіля у Полтаві становить 27 тисяч доларів, а загальна сума покупок склала 48 мільйонів доларів без врахування ціни додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими авто в регіоні були нові легковики марки Renault. У Полтаві зареєстрували 263 таких автомобілів на суму 4 мільйони доларів. Також популярними були машини Toyota і Hyundai. Серед моделей бестселером став кросовер Renault Duster, яких в Полтаві продали більше сотні.

Загалом, за 9 місяців 2018 року українці придбали 58 тисяч нових автомобілів на суму майже 2 мільярди доларів США. З початку року в Україні зареєстрували чимало «люксових» автомобілів: 2 Rolls Royce, 3 Aston Martin, 29 Bentley, 32 Maserati та понад півтисячі Land Rover.

Нагадаємо, впродовж перших шести місяців 2018 року у Полтаві та області зареєстрували більше майже 1 200 нових авто на суму 30 мільйонів доларів США. У першому кварталі зареєстрували майже 600 нових автомобілів на суму 15 мільйонів доларів.

Перейти до вмісту