Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Внесення змін до програм, фінансування, погодження кандидатур для нагородження: відбулося засідання комісії Полтавської облради з питань забезпечення правоохоронної діяльності (ФОТО)

Сьогодні у Полтавській обласній раді, під головуванням Геннадія Коваленка, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

У роботі комісії взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, депутати обласної ради: Валерій Калюжний, Сергій Соловей, Михайло Бугрій, Руслан Рогов, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів, командири військових частин та представники громадськості.

На комісії депутати розглянули більше десятка питань порядку денного, а також звернення, що надійшли до комісії стосовно виділення коштів на реалізацію заходів Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки. Більшість звернень депутати підтримали з певними зауваженнями та пропозиціями.

Народні обранці проголосували і за внесення змін, доповнень та викладення в новій редакції Антикорупційної програми Полтавської обласної ради на 2017 – 2020 роки.

Також в ході засідання, комісія погодила список кандидатур для нагородження почесною відзнакою Полтавської обласної ради нагрудним знаком «За вірність народу України».

Перейти до вмісту