Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Лохвицької ОТГ

Сьогодні в приміщенні Лохвицької міської ради відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Лохвицької ОТГ.

Захід відбувся в рамках проекту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту та правнича допомога громадам», що реалізовується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Спікером виступила консультант зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку Асоціації ОТГ Ірина Ковра. Про це повідомили у Лохвицькій міській раді.

У ході засідання, яке стало логічним продовженням попередньо проведеної роботи, члени робочої групи ознайомилися із Профілем громади, провели аналіз опитування/анкетування трьох сегментів громади – пересічних мешканців, місцевих лідерів та підприємців, обговорили проект Місії і Бачення майбутнього громади, сформульовані на основі пропозицій мешканців. Жваве обговорення викликав аналіз проблем, що заважають розвитку громади.

Напрацюванням засідання робочої групи стало узгодження пріоритетних напрямків розвитку Лохвицької ОТГ у сфері економіки, інфраструктури, формування свідомої та активної громади. Адже саме ці напрямки покликані не лише об’єднати мешканців окремих населених пунктів, а й сформувати з них єдину спільноту, головною метою якої є підвищення рівня своєї спроможності та якості життя.

Перейти до вмісту