Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині розпочали роботу над Планом соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік

У рамках реалізації Стратегії розвитку Пирятинської  міської ОТГ на 2017-2020 роки та на підставі Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних та програмних документів соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади, затверджених наказом Мінрегіонбуду від 30.03.2016 р. № 75, виконавчий комітет міської ради приступив до розроблення Плану соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік.

3 жовтня під головуванням заступника міського голови Ігоря Шикеринця відбулась оперативно-розпорядча нарада за участю керівників структурних підрозділів виконкому міської ради.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова проінформувала присутніх  про зміст Плану, роз’яснила специфіку формування кожного розділу та озвучила рекомендовані терміни подання інформації управлінню економіки виконкому міської ради для узагальнення.

Важливою складовою Плану є переліки міських програм, які планується реалізувати за рахунок коштів бюджету міської ОТГ. З метою впорядкування цього процесу розробникам також рекомендовано у визначені терміни подати аплікаційні форми-заявки.

Порядок подачі таких форм роз’яснила начальник відділу економічного прогнозування та розвитку управління економіки виконкому міської ради Наталія Троян. Беручи до уваги обмеженість фінансових ресурсів міської ради, під час заходу також обговорювались інші потенційні джерела фінансування проблемних питань громади.

Перейти до вмісту