Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавському районі визначали проекти, які реалізують у 2019 році за фінансової підтримки з районного бюджету

Другий рік поспіль у Полтавському районі проводиться конкурс інвестиційних проектів, спрямованих на розвиток територіальних громад.

24 жовтня відбулося засідання конкурсної комісії щодо розгляду проектів розвитку територіальних громад Полтавського району, розроблених і поданих представниками сільських рад у 2018 році, повідомляють у районній раді.

У ході презентації проектів-конкурсантів (всього було подано 8 конкурсних пропозицій) їх розробники обґрунтовували доцільність та соціально-економічний ефект від упровадження проектів.

Під час обговорення члени комісії відзначали, що всі подані на конкурс проекти цікаві та потребують фінансування. Проте для визначення переможців слід керуватися першочерговістю реалізації проектів та їх вартістю. Результати узагальнення оцінок конкурсної комісії будуть оприлюднені на сайті у подальших дописах.

Необхідно відмітити спрямованість зазначених проектів на реалізацію стратегічних пріоритетів Полтавського району та забезпечення сталого, гармонійного розвитку територіальних громад.

Перейти до вмісту