Ви тут:
децентралізація Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві проведуть дебати на тему “Навіщо громадам об’єднуватись?”

23 жовтня у місті Полтава відбудуться дебати на тему «Навіщо громадам об’єднуватись?»

Мета дебатів – донести всебічну інформацію щодо суті реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, децентралізації владних повноважень, роз’яснити переваги реформи на прикладі діючих об’єднаних громад, надати відповіді на питання, які цікавлять громадськість та органи місцевого самоврядування. Про це повідомили у прес-центрі ініціативи “Децентралізація влади”.

Організатори заходу – Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Полтавської обласної державної адміністрації.

Учасники дебатів – голови, депутати місцевих рад, представники педагогічних, медичних колективів, громадськості Диканського, Зіньківського, Котелевського, Оржицького районів, а також голови об’єднаних громад та старости з інших регіонів України, експерти.

Місце проведення заходу: м. Полтава, вул. Європейська, 5 (будівля Полтавського художнього музею ім. М.Ярошенка)

Час: 10:00 – реєстрація; 11:00 – початок дебатів (вхід виключно за реєстраційними списками та документами, що посвідчують особу)

Акредитація ЗМІ триває до 15:00 22 жовтня за тел. 067 230 89 48

Перейти до вмісту