Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Молдові гучний скандал через екс – футболіста «Ворскли»

На засіданні Комітету зі змагань Федерації футболу Молдови було прийнято рішення присудити “Зімбру” технічну поразку (0:3) в п’яти матчах Національної Дивізії (елітний дивізіон) за використання футболіста Александру Оніки, який повинен був пропускати ігри через перебір жовтих карток.

Про це повідомляє moldfootball.com.

Таким чином, були анульовані результати ігор з “Зорею” (4:3, 10-й тур), “Петрокубом” (1:2, 14-й тур), “Сперанцею” (1:0, 18-й тур), “Динамо-Авто” (1:1, 19-й тур) і “Шерифом” (0:3, 20-й тур). В результаті “Зімбру” втратив сім очок і опустився на сьоме місце в турнірній таблиці.

Згідно з даними «Вікіпедії», Александру Арсекійович — молдовський футболіст, півзахисник «Зарі» (Бєльці) та національної збірної Молдови.

Наприкінці 2009 року перейшов на правах вільного агента до полтавської «Ворскли», уклавши з клубом трирічний контракт. Перейшов до полтавського клубу у статусі найкращого півзахисника чемпіонату Молдови. У чемпіонатах України дебютував 13 березня 2010 року у грі проти київського «Динамо», поразка 0:1. Не зміг стати гравцем основи нового клубу, усього протягом весняної частини чемпіонату 2009—2010 взяв участь лише у 4 матчах української Прем’єр-ліги. Наступний сезон розпочав виступами у складі команди дублерів «Ворскли».

Перейти до вмісту