Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці по вул. Вадима Пугачова облаштовують зелену зону

Роботи з комплексного благоустрою території в районі житлового будинку № 29 по вул. Вадима Пугачова вже розпочато. Вона знаходиться поряд з двома навчальними закладами – це дитячий садочок № 33 та колегіум № 25.  

Як повідомили у Кременчуцькій міськраді, основний обсяг робіт планують виконати вже цього року.  Наразі проведено демонтаж старих споруд та підготовлено територію до облаштування нової зеленої  зони, де  буде встановлено сучасний дитячий та спортивний майданчики, зроблено пішохідні доріжки та виконано озеленення.

Про це повідомив сьогодні на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів керівник КВП «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» Микола Воловик.

На розгляд виконавчого комітету  виноситься рішення  «Про   перерозподіл      бюджетних асигнувань,    затверджених       в міському бюджеті м. Кременчука на 2018 рік», відповідно до якого бюджетні асигнування по об’єкту «Комплексний благоустрій території в районі житлового будинку № 29 по вул. Вадима Пугачова у м. Кременчуці (нове будівництво)»  буде збільшено на суму  1,8 млн. грн.
Перейти до вмісту