Ви тут:
Суспільство Україна 

Рух ускладнений, але безперебійний: на Донеччині тривають роботи з облаштування КПВВ «Новотроїцьке»

На виконання рішення Уряду, з метою покращення умов перетину громадянами лінії зіткнення в районі операції Об’єднаних сил, тривають роботи з реконструкції та облаштування інфраструктури контрольного пункту в’їзду-виїзду «Новотроїцьке».

Наразі йде підготовка фундаменту під зал очікування для більш комфортних умов перебування громадян в КПВВ. Проводяться масштабні роботи з асфальтування більшої частини території контрольного пункту. Також здійснюється проведення водопровідної системи, повідомляють у прес-центрі ООС.

Для пришвидшення контрольно-перевірочних операцій в умовах великого пасажиропотоку на постійній основі працює мобільний прикордонний комплекс на базі спеціально обладнаного мікроавтобуса “Фіат” для перевірки паспортних документів.

Громадянам обов’язково слід звертати увагу на вказівки прикордонників відносно пересувань по території КПВВ, адже тривають тимчасові зміни напрямків руху внаслідок проведення монтажних робіт та перенесення модулів для проведення контрольних операцій, – наголошують прикордонники ООС.

КПВВ «Новотроїцьке», не зважаючи на масштабну перебудову, продовжує функціонувати в штатному режимі. Звертаємося до громадян враховувати інформацію про тимчасові ускладнення руху в межах цього дорожнього коридору в районі проведення операції Об’єднаних сил при плануванні своїх подорожей.

Перейти до вмісту