Ви тут:
Анонс Культура Полтавщина Суспільство 

Письменник Макс Кідрук у рамках туру 101 містом презентує у Полтаві роман «Де немає Бога»

1 листопада о 19:00 в Полтавському краєзнавчому музеї (Конституції, 2) відбудеться презентація нового роману Макса Кідрука «Де немає Бога».

Макс Кідрук — письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», дилогії «Бот», а також роману «Зазирни у мої сни», який увійшов до короткого списку премії «Книга року ВВС 2016».

Макс Кідрук під час минулорічної презентації у Полтаві

Упродовж останніх 7 років Максим Кідрук презентує нові романи по Україні. Над кожним заходом він системно працює, відкриває глядачам факти, пов’язані з книгою, а також плани на майбутнє.

Команда Макса Кідрука

У минулому році Максим провів тур на 100 українських міст. Це 130 презентацій і 65 днів у дорозі. Тепер же тур охоплює 101 місто.

На сайті видавництва КСД (https://www.bookclub.ua/ukr/catalog/books/pop/product.html?id=48541) про роман «Де немає Бога» пишуть так:

«Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви… Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них — рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті».

Обкладинка книги (джерело — the-village.com.ua)

Вартість входу на презентацію о 19:00 — 80 грн. Квитки можна купити тут: https://kasa.in.ua/maks-kidruk.-de-nemae-boga.-poltava. Перед презентацією вартість входу — 100 грн.

У разі додаткових питань: 095-031-32-80 (Елла).

Роман Повзик

Перейти до вмісту