Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Один з провідних вишів Полтавщини запрошує на день відкритих дверей

Полтавський національний педагогічний університет імені Володимира Короленка у середині листопада проведе традиційний захід для старшокласників.

Як розповіли у виші, захід відбудеться у суботу, 17 листопада, об 11.00 у Великій актовій залі навчального закладу (вул. Остоградського 2, другий навчальний корпус).

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка — вищий навчальний заклад в Україні. Створений 9 грудня 1999 року на базі колишнього Полтавського державного педагогічного інституту ім. В.Г. Короленка.

У ПНПУ працюють 463 викладачі, серед яких 34 докторів наук, професорів, і близько 200 кандидатів наук,доцентів.

Університет має 7 факультетів: історичний, природничий, філології та журналістики, фізико-математичний, психолого-педагогічний, технологій та дизайну, фізичного виховання. Студенти навчаються за ступеневою системою бакалавр – магістр.

Сьогодні ПНПУ розміщується у чотирьох навчальних корпусах, має чотири гуртожитки на 1300 місць, спортивний комплекс. При закладі діють власний ботанічний сад, виробничі майстерні, санаторій-профілакторій, в якому одноразово оздоровлюються 50 студентів.

Перейти до вмісту