Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Надання спецдозволів на користування надрами, зміни до показників бюджету та цільових програм: у Шишаках розпочалося виїзне засідання сесії Полтавської облради (ФОТО)

Сьогодні о 10:00 у приміщенні адмінбудівлі Шишацької районної ради розпочалося пленарне засідання двадцять другої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання. Це уже п’яте з виїзних засідань, яке проводять цьогоріч.

Нагадаємо, що перше засідання облради відбулося у Горішніх Плавнях, друге – у Лохвиці, третє — у Зінькові, четверте — у Карлівці.

У залі зареєструвалися 72 депутат із 84-ох, інші, за словами голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, відсутні з поважних причин.

На сьогоднішньому засіданні народні обранці планують розглянути 64 основних та 44 додаткових питань, а також ряд заяв та звернень. Серед яких – внесення змін до ряду цільових програм, до обласної програми “Бюджет участі Полтавської області на 2017-2020 роки”; внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік; питання про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селещ, міст області; про затвердження технічної документації; надання у користування мисливських угідь; про реорганізацію комунальних організацій; погодження кандидатур для нагородження; надання спецдозволів на користування надрами та інші.

Голосування відбувається за допомогою елекроннної системи “Рада голос”.

На початку засідання усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у зоні АТО військовослужбовців з Полтавщини.

Уже традиційно, перед засіданням, відбулося і вручення нагород.

Також в  холі, поряд із залою засідань, розміщена благодійна фотовиставка «Мрій!», яка покликана розповісти світу про мрії неймовірно світлих дітей. Унікальна фотовиставка подорожуватиме спочатку Україною, а потім світом. За мотивами фотовиставки буде створено унікальний дитячий календар, кошти від якого будуть спрямовані на облаштування корпусу «Мрій» для реабілітації діток з інвалідністю у МІСТІ ДОБРА.

Онлайн трансляція сесії за посиланням.

Перейти до вмісту