Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Керівництво ГПУ «Полтавагазвидобування» не бажає співпрацювати з органами місцевого самоврядування, – депутат облради Володимир Бобиль (ВІДЕО)

Керівництво ГПУ «Полтавагазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування» не бажає йти на конструктивну розмову та співпрацю з органами місцевого самоврядування. Про це на своїй сторці у соцмережі повідомив депутат Полтавської обласної ради Володимир Бобиль.

– Для мене залишається завжди болючою екологічна проблема, яка існує в Машівському районі. Я неодноразово намагався порушити це питання на рівні підприємства, подавав депутатський запит, підтриманий сесією обласної ради. Були відповідні звернення громадськості. Але все безрезультатно! 

Всім відомий факт забруднення довкілля у селі Базилівщині Машівського району, де внаслідок підземного витоку нафтопродуктів з ємностей Машівського цеху з видобутку нафти, газу і конденсату ГПУ «Полтавагазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування» відбулося забруднення ґрунтового покрову та ґрунтових вод на глибині 20-25 метрів. Ліквідувати забруднення довкілля токсичними речовинами підприємство принципово не бажає. Більше того, вішає необґрунтовані ярлики на депутатський корпус, який всього лише прагне захистити інтереси своїх виборців, – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що нещодавно в ОКІА “Новини Полтавщини” відбулася прес-конференція першого заступника голови облради Євгенія Холода, голови постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування Ігоря Горжія та депутата облради Володимира Бобиля, на якій вони підняли питання екологічної ситуації на Полтавщині. Тоді депутати оголосили про те, що вони планують звернутися до СБУ з приводу надання спецдозволів п’ятьом компаніям

Перейти до вмісту