Ви тут:
Оголошення Суспільство Україна 

Держприкордонслужба проводить конкурс дитячого малюнку «Кордон без корупції очима дітей»

У конкурсі можуть брати участь діти до 16 років, які навчаються або проживають у межах регіонів або районів розташування підрозділів Держприкордонслужби.

З 1 жовтня до 1 листопада 2018 року Державна прикордонна служба України проводить конкурс дитячого малюнку «Кордон без корупції очима дітей».

Варто зазначити, що метою цього конкурсу є підтримка системних дій органів державної влади України направлених на протидію корупції, залучення персоналу прикордонного відомства та членів їх сімей, дітей навчальних закладів прикордоння до формування позитивного сприяння антикорупційній діяльності Держприкордонслужби, а також виховання у дітей громадянської свідомості, доброчесності і відповідальності.

В конкурсі можуть брати участь діти до 16 років, які навчаються або проживають у межах регіонів або районів розташування підрозділів Держприкордонслужби, а малюнки повинні відображати діяльність прикордонників, інших правоохоронних органів на кордоні щодо запобігання корупції.

Висунення творів на розгляд конкурсного журі здійснюється регіональними управліннями та органами Держприкордонслужби безпосереднього підпорядкування. Серед усіх малюнків журі визначить 12 переможців.

Перейти до вмісту