Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Багато льоду, але без тренування: яким буде перебування “Спортингу” у Полтаві

Португальські футболісти разом з журналістами прилетять до Полтави за день до гри.

Як розповіли кореспонденту “Новин Полтавщини” у прес-службі “Ворскли”, тренерський штаб “Спортингу” відмовився від регламентованого правилами UEFA передматчевого тренування у Полтаві, віддавши перевагу роботі з м’ячем на своїй домашній арені – «Жозе Алваладе».

“Насправді це не заборонено регламентом. У свою чергу відкрите для працівників ЗМІ тренування “Ворскли” буде за день до гри, 3 жовтня, о 11:25 на заміській базі у Марках. О 18:30 відбудеться передматчева прес-конференція головного тренера Василя Сачка та одного з гравців команди на стадіоні”, – розповів “Новинам Полтавщини” керівник прес-служби “Ворскли” Артем Лобанов.

Того ж дня на питання журналістів відповість головний тренер “Спортингу” Жозе Пезейру та один з гравців клубу.

Що ж стосується португальської делегації, то окрім гравців та тренерів клубу до Полтави прилетять 20 представників ЗМІ Португалії, а також клубне телебачення – Sporting TV. Для ночівлі вони обрали два готелі міста – Palazzo та Аристократ.

Нам вдалося зв’язатися з Palazzo стосовно переліку умов та вимог гостей, однак представник готелю відмовив у наданні інформації, посилаючись на її конфіденційність.

У них з делегацією буде свій прес-менеджер. Ми підписали документ про нерозголошеність будь-якої інформації”, – заявив директор Premier Hotel Palazzo Олена Шуліка.

За словами представників “Ворскли”, португальці попросили надати їм багато льоду (10 кг на особу) та фрукти.

Нагадаємо, у одній групі Ліги Європи разом з “Ворсклою” та згаданим раніше “Спортингом” зіграють також англійський “Арсенал” та “Карабах” з Азербайджану. Нещодавно полтавці на виїзді перемогли чернігівську “Десну”. Домашній матч з португальцями відбудеться 4 жовтня у Полтаві.

Перейти до вмісту