Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

22 жовтня розпочнеться голосування за проекти “Бюджету участі” Полтави

11 жовтня у приміщенні міської ради відбулося засідання робочої групи з питань партиципаторного бюджетування. На зібрання запросили авторів проектів.

Загалом до голосування експертна група допустила 115 проектів. З них 32 великі, фінансування яких складає до 1 400 000 грн, і 83 – малі (кошторисна вартість в межах 500 000 грн).

Голова робочої групи Олександр Глазов зазначив, що головне завдання даного засідання –проведення відкритого жеребкування серед авторів проектів по визначенню їхнього порядкового номеру у бланку для голосування.

Кожен проект отримав порядковий номер, за яким і буде розміщений у бюлетені. Також у бланку міститиметься інформація про назву проекту, автора, місце реалізації, короткий опис проекту та його орієнтовну вартість, – підкреслив голова робочої групи.

З 22 жовтня по 4 листопада розпочнеться голосування за проекти он-лайн у рубриці «Бюджет участі» на сайті Полтавської міської ради та у пунктах для голосування. Перелік останніх буде опублікований на сайті міської ради та у місцевих ЗМІ.

Перейти до вмісту