Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Завтра у Полтаві відбудеться інформаційний екологічний семінар

Завтра, 28 вересня, в зеленій залі обласної ради (м. Полтава, вул. Соборності, 45) відбудеться інформаційний семінар на тему: «Екологічна спільнота – підсилення спроможності громад у реалізації повноважень захисту довкілля».

Захід проводиться за сприяння Полтавської обласної ради, Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України, в партнерстві з Фондом Міжнародної Солідарності Республіки Польща, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління, Центром еколого-експертної аналітики Міністерства екології та природних ресурсів України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Заплановано обговорення питань щодо проведення стратегічної екологічної оцінки (СЕО) державних та місцевих програм і проектів регіонального та місцевого розвитку, реалізації органами місцевого самоврядування повноважень з охорони навколишнього середовища, а також основних засад державної підтримки фермерських господарств, кооперативів та розвитку сільських територій.

У семінарі візьмуть участь голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, представники центральних органів виконавчої влади, керівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, науковці.

Реєстрація учасників о 9:30

Початок заходу о 10:00

Журналістів запрошують висвітлити семінар.

Перейти до вмісту