Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія» перейменували

Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія» перейменовано в Українську медичну стоматологічну академію.

Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України з 07.09.2018 року Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія» перейменовано в Українську медичну стоматологічну академію з метою приведення назви закладу у відповідність із нормами Закону України «Про вищу освіту».

Тепер Українська медична стоматологічна академія є державним закладом вищої освіти IV рівня акредитації та проводить роботу з надання освітніх послуг громадянам України та іноземним громадянам в штатному режимі.

Студентам – громадянам України, які навчаються за рахунок коштів юридичних або фізичних осіб, необхідно звернутися до планово-фінансового відділу (каб. 233) з метою підписання додаткової угоди до договору про надання освітніх послуг в зв’язку зі зміною назви закладу. Крім того, звертаємося з проханням при внесенні оплати за навчання уважно перевіряти реквізити, на які проводиться оплата, в частині зазначення найменування одержувача коштів.

У випадку виникнення запитань з приводу реквізитів для оплати навчання, необхідно звертатися до бухгалтерії академії з метою отримання оновлених реквізитів, або самостійно ознайомитися з ними на інформаційних стендах в адміністративному корпусі академії.

Перейти до вмісту