Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Укрпошта” визначилася з реорганізацією відділень у Новосанжарському районі

У Новосанжарському районі “Укрпошта” планує реорганізувати два поштових відділення. Зокрема, Галущиногреблянське буде приєднане до Кустолівського, а Супротинобалківське до пересувного відділення № 4.

Про це повідомив директор Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» Андрій Рижов під час робочої поїздки до Нових Санжар.

Директор Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» розповів про програму розвитку організації, яка дозволить «Укрпошті» вийти на новий рівень обслуговування клієнтів.
Зокрема, Андрій Рижов поінформував, що у Полтавській області 610 поштових відділень, а в  ході реорганізації залишиться 578, а саме 486 сільських та 92 міських, зазначивши при цьому, що за рахунок логістики охоплення послугами населених пунктів залишиться на тому ж рівні.  На допомогу листоношам прийдуть пересувні відділення зв’язку, які курсуватимуть до віддалених населених пунктів або ж виділятиметься кімната в сільській раді чи в іншому місці, де листоноша або оператор надаватимуть послуги населенню.
Всі відділення поштового зв’язку, які знаходяться в селах і обслуговують дві тисячі й більше осіб, будуть комп’ютеризовані. У Полтавській області комп’ютерну техніку та програмне забезпечення отримають 144 відділення.
Зміни в «Укрпошті» торкнуться і заробітних плат. Планується відмова від посад з неповними окладами. Крім того, працівники пошти можуть заробляти більше посадового окладу шляхом надання різноманітних послуг, які доступні в «Укрпошті».
Довідка. З 16 по 26 вересня регіональна дирекція «Укрпошти» презентує для кожного району стратегію розвитку «Укрпошти», в якій йтиметься про етапи реформування, кількість відділень та інше.
Перейти до вмісту