Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді відбувся парад дитячих візочків

16 вересня на центральній площі міста відбувся парад дитячих візочків, присвячений Дню міста. Незважаючи на складні погодні умови у параді взяло участь 9 сімей зі своїми малюками. Кожна мама та тато змогли втілили в життя всі творчі задуми та фантазії щодо оформлення першого транспортного засобу свого малюка – звичайного дитячого візка.

Компетентне журі вибрали переможців, а також для заохочення фантазії та творчості учасників, визначили різноманітні номінації, щоб якомога більше учасників отримали цінні призи та подарунки, повідомляють у міській раді.

Цього року переможцями стали креативні та творчі сім’ї: Грановських (I місце), Ревенчук (II місце), Голощепових  (III місце), приз глядацьких симпатій дістався родині Глушко.

Головні переможці отримали грамоти, призи від Миргородської міської ради, сертифікати на відвідування кафе від закладів «Аркадія» та «Полтавські галушки» та сімейну фотосесію від фотогуртка «Миргород».

Найменша учасниця параду Ревенчук Соня, яка приїхала на парад зі своєю прикрашеним дитячим візочком, отримала заохочувальний приз та запрошення від «Wizоria» на відвідування кінотеатру разом з мамою, татом та сестричкою.

Перейти до вмісту