Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді для журналістів, влади та бізнесу провели семінар

У Миргороді організували семінар для редакторів ЗМІ, представників бізнесу та об’єднаних територіальних громад. Ключовим мотивом зустрічі стала тема довіри до ЗМІ та взаємодія між медіа, бізнесом та владою. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу Олексій Погорелов представив результати дослідження, які показують, що довіра громадян до ЗМІ зростає, а взаємодію між медіа, бізнесом та владою треба підвищувати.  У ході дискусії за участю редакторів обласних та місцевих видань,  обговорили досвід та виклики, окреслили найбільші неузгодженості співпраці та навели приклади взаємної зацікавленості. Позитивний досвід мають друковані видання у ОТГ: Мачухівській та Засульській. Як налагоджувалася співпраця друкованих видань у ході децентралізаційних процесів розповіли шеф-редактори  газет “Розумне місто Кам’янське”, “Город 05692”, “Наш Репортер”. 

Захід відбувся за підтримки Програми “U-LAED” з Європою, що спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Перейти до вмісту