Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці стартували програми «Skills Labs: успішна кар’єра» і «Skills Labs: власна справа»

Головним завданням яких є озброєння молодих людей практичними навичками щодо започаткування власного бізнесу та будівництва власної кар’єри, яким не навчають в університетах, коледжах, та інших освітніх закладах, і які знадобляться в реальному житті.

Обидві програми реалізуються Центром  «Розвиток КСВ» і Фондом ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України та в партнерстві Кременчуцької міської ради, Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій, Молодіжним Парламентом Кременчука. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Вітаючи учасників програм, заступник міського голови Руслан Проценко наголосив, що ці проекти відкривають широкі можливості перед молоддю перейняти досвід людей, які побудували успішну кар’єру або побудували власну справу, а можливо, і прийняти рішення щодо свого майбутнього.  

Голова Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій Світлана Пищита зазначила, що обидві програми є абсолютно безкоштовними, тому ставлять у рівні умови всіх молодих людей. Головне для них мати бажання розвиватися та вдосконалюватися.

Спікер програм «Skills Labs: успішна кар’єра» і «Skills Labs: власна справа» Тарас Деркач зазначив, що ці програми є першими спробами зробити щось реальне для молоді. Ці програми вже діють у 14 регіонах України. З ними співпрацюють 105 роботодавців. Триватиме навчальний курс «Skills Labs» упродовж 2 місяців. Програма проектів обіцяє бути цікавою та насиченою для молоді, яка прагне самореалізації. Тарас Деркач відмітив, що стратегічною метою програм до 2020 року є  забезпечення стажування та першими робочими місцями  50 тис. молодих людей, надання менторської підтримки  з питань побудови кар’єри  1 тис. учасникам.

Про хід реалізації програм, про вакансії на ринку праці тощо  можна дізнатися за посиланням:  http://careerhub.in.ua/

Перейти до вмісту