Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Проект будівництва скейтпарку у Кременчуці братиме участь в обласному інвестиційному конкурсі

На засіданні конкурсної комісії з питань підготовки та проведення інвестиційних конкурсів в місті Кременчуці відбулася презентація проектів, які претендують на участь в обласному інвестиційному конкурсі та які за умови перемоги в ньому можуть бути реалізованими за рахунок коштів обласного та міського бюджетів.

Варто відмітити, що на фінансування робіт із впровадження проекту-переможця обласного інвестконкурсу  з обласного бюджету буде виділено 600 тис. гривень. Фінансова підтримка з боку  міста має бути неменшою. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

На даний час на розгляд членів конкурсної комісії підготовлено три проекти-претенденти, один із яких може стати учасником обласного інвестиційного конкурсу. Серед них: будівництво спортивний майданчик для занять популярними видами спорту (площа 32Х18 метрів), будівництво інтерактивного майданчику для організації спортивних ігор із застосуванням новітніх інформаційних технологій (площа 13Х13 метрів); будівництво скейтпарку (площа 30Х30 метрів).

Обговоривши вищевказані проекти, члени конкурсного комітету віддали перевагу проекту будівництва скейтпарку, який висуватиметься на участь у обласному інвестиційному конкурсі. Із місцем його розташування визначатимуться пізніше, якщо він стане переможцем.  

Нагадаємо, у 2016 році у Кременчуці на умовах співфінансування було встановлено ЦТП в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №1, у 2017 році  переможцем інвесконкурсу став проект «розумні зупинки».

Перейти до вмісту