Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад 8,5 млн грн компенсують полтавським перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян

Сьогодні секретар міської ради Олександр Шамота провів позачергове засідання виконкому, на якому розглянули та затведили ряд рішень. До порядку денного засідання увійшли 19 питань, які стосувалися бюджету міста, галузей містобудування та архітектури, комунального майна, освіти, соціального захисту, культури тощо.

Серед іншого, під час засідання ухвалили рішення про компенсаційні виплати перевізникам за пільговий проїзд електротранспортом та автомобільним транспортом окремих категорій громадян у Полтаві.

Відповідно до нього, з міського бюджету перевізникам будуть відшкодовані кошти за пільговий проїзд окремих категорій громадян за період з 8 серпня по 31 серпня 2018 року в сумі 8 мільйонів 650 тисяч 418 гривень. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Секретар міської ради зазначив, що міська рада виконала усі зобов’язання перед перевізниками щодо безкоштовного перевезення пыльгових категорій населення:

– У нас більше немає жодних зобов’язань перед перевізниками. Приблизно 4,5 мільйонів гривень компенсації отримують приватні перевізники, іншу половину – комунальне підприємство. Платіжні доручення найближчим часом будуть передані до казначейства і перевізники отримають кошти.

Нагадаємо, КП «Полтаваелектроавтотранс» уже здійснює пасажирські перевезення за вказаними тарифами. Нині тривають переговори з приватними перевізниками стосовно питання тарифів на проїзд.

Перейти до вмісту