Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська обласна рада не буде політичним майданчиком для охочих влаштувати дешеві шоу, – Олександр Біленький

“Полтавська обласна рада не буде політичним майданчиком для охочих влаштувати дешеві шоу”, – саме так у Facebook написав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький

“Сьогодні, один із майбутніх кандидатів в Президенти http://vybory.pravda.com.ua/articles/2018/06/29/7149647/, за допомогою «відомих» кишенькових «типугромадських» активістів, влаштували політичний перформанс в стінах облради! «Надихала» до таких дій цих панів компанія УГВ. Я все розумію, але коли ці діячі виплескують свій негатив на працівниках апарату, ображаючи їх, нехтуючи елементарними правилами поведінки, тут постає питання притомності та здорового глузду організаторів та їх посіпак! Дівчина, мій секретар, шпиталізована з нервовим зривом! І якщо з нею та її майбутньою дитиною щось трапиться – пробачення не буде!”

Нагадаємо, сьогодні голова Полтавської облради разом з депутатами від усіх фракцій, побували у селі Базилівщина Машівського району. Одна із локацій – газоконденсатний завод, що належить УГВ.

“Краще б «кандидати» звернули увагу на людей, домівки яких розташовані на газоконденсатних плавунах – які утворились шляхом протікання рідини з ємкостей в землю! Городи людей навскрізь «пропитані» конденсатом, він – повсюди! І нікому з керівництва УГВ це не цікаво! А цікаво фінансувати «політичний дах»!”

 

 

 

Перейти до вмісту