Ви тут:
Суспільство Україна 

Оголошено Конкурс з відбору незалежних членів Наглядової ради Фонду енергоефективності,— Зубко

Відсьогодні, з 11 вересня, претенденти можуть подавати документи на розгляд конкурсній комісії. Рішення було прийнято на черговому засіданні конкурсної комісії. Текст оголошення про початок проведення конкурсу напрацьований комісією та затверджений моїм наказом. Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Комісія прийняла також низку важливих рішень щодо вимог до кандидатів та необхідний перелік документів, які мають подавати претенденти; процедур та етапів проведення конкурсного відбору; критеріїв оцінювання осіб, що виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі; графіку засідань конкурсної комісії. Також для забезпечення відкритості конкурсного відбору комісія залучила до роботи міжнародну рекрутингову компанію Hudson.

«Запрошую професіоналів взяти участь у конкурсі. Долучитись до потужного проекту – роботи Фонду енергоефективності та разом з нами і нашими європейськими партнерами впроваджувати в Україні реформу енергоефективності!». – наголосив Геннадій Зубко.

Оголошення та вся необхідна інформація для кандидатів — на офіційному сайті Мінрегіону — http://www.minregion.gov.ua/press/announce/ogoloshennnya-pro-provedennya-konkursnogo-vidboru-na-zaynyattya-posad-nezalezhnih-chleniv-naglyadovoyi-radi-derzhavnoyi-ustanovi-fond-energoefektivnosti/

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Перейти до вмісту