Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На фестивалі «Солодкий Кременчук» ділилися рецептом справжніх полтавських галушок (ФОТО)

У рамках фестивалю «Солодкий Кременчук», ресторатори проводять багато цікавих майстер-класів з приготування традиційних українських страв.

Учора майстер-клас з виготовлення полтавських галушок провела для жителів міста ресторатор Тетяна Шаховцева разом з кухарями кафе. Тетяна Шаховцева не тільки поділилася секретами приготування галушок, а й розповіла легенду про те, як виникла ця смачна страва, родзинка Полтавського краю.  Вона зазначила, що традиційні галушки не мають начинки, але в наш час їх роблять з різними начинками. А ще майстриня підкреслила, що в тісто обов’язково потрібно добавляти олію, щоб галушки не черствіли і довго залишалися смачними.

Як повідомляють у Кременчуцькій міській раді, учасники майстер-класу із задоволенням поласували власноруч виготовленими смаколиками.