Ви тут:
Суспільство Україна 

На Донеччині, в районі ООС, завершили реконструкцію КПВВ «Мар’їнка»

На Донеччині, в районі операції Об’єднаних сил, завершилися заходи з облаштування контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка», які проводилися в умовах його штатного функціонування.

Укомплектованість сучасними технічними засобами та удосконалення пропускних операцій надала змогу прикордонникам зі складу Об’єднаних сил забезпечити в цей період ритмічність роботи КПВВ та високий рівень безпеки. Адже протягом виконання робіт з реконструкції КПВВ лінію розмежування в цьому дорожньому коридорі жителі Донеччини перетнули майже 1 мільйон разів, повідомляє Урядовий портал.КПВВ «Мар’їнка»

У ході удосконалення інфраструктури КПВВ «Мар’їнка» розмежовано рух автотранспорту та пішоходів, відкрито два приміщення для очікування, що обладнані місцями відпочинку, телевізорами, кондиціонерами та інформаційними стендами. Місця проведення контрольних операцій накриті навісами, що дозволяє прикордонникам проводити перевірку документів у осіб та оглядати транспортні засоби за будь-яких погодних умов. Все це забезпечує комфорт як для громадян, які прямують через лінію розмежування, так і для персоналу, котрий несе службу в КПВВ.

Особливістю конструкцій КПВВ на лінії розмежування є те, що вони легко розбираються та у будь-який час можуть бути переміщені за необхідності на нові рубежі та з часом – до державного кордону з РФ.

Реконструкція КПВВ «Мар’їнка» – це пілотний проект. Невдовзі подібним чином буде облаштовано всі КПВВ на Донеччині, в районі операції Об’єднаних сил.

Перейти до вмісту