Ви тут:
Полтавщина Пригоди Суспільство ТОП-новина 

На Донбасі обірвалося життя 20-річного бійця з Котелевщини

Прес-служба Полтавського обласного військового комісаріату із сумом повідомила трагічну звістку про загибель полтавського юнака на Донбасі.

“Ненаситна війна з російським агресором забрала сьогодні життя 20-річного воїна з Котелевщини Полтавської області, який після отриманих поранень помер у військовому шпиталі”.

Карпун Владислав у серпні 2016 року добровольцем уклав контракт на проходження військової службу, після підготовки у 169-му навчальному центрі, вже старшим солдатом стрільцем зенітно- ракетного взводу, захищав Батьківщину у 58-й окремій механізованій бригаді.

7 вересня 2018 року, виконуючи бойове завдання в зоні операції об’єднаних сил, в результаті обстрілу російськими окупантами отримав поранення. Після надання мобільною евакуаційною групою першої допомоги був доставлений до шпиталю.

8 вересня біля першої години ночі серце героя перестало битися.

Керівництво військових комісаріатів Полтавської області висловлює співчуття родині загиблого воїна, він поклав своє життя захищаючи свою родину, мир і спокій у нашій країні. Жодна смерть військовослужбовця Збройних Сил України не залишиться безкарною для російських окупаційних військ. Вічна пам’ять героям!, – сказано у повідомленні.

Перейти до вмісту