Ви тут:
Суспільство Україна 

МАУ в 2019 році запустить рейси за трьома новими напрямками

Компанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) розширить географію польотів влітку 2019 року, запустивши прямі рейси до Ізміра, Софії, Бухареста.

Про це повідомляє прес-служба перевізника, пише Економічна правда.

“У період літньої навігації 2019 авіакомпанія розширить географію польотів у Південно-Східній Європі і приступить до виконання власних прямих рейсів до Ізміра, Софії, Бухареста. Запуск нових рейсів із Києва в Софію, Бухарест заплановано на початок літнього сезону – 31 березня 2019, а дістатися з Києва до Ізміра пасажири зможуть, починаючи з 15 червня 2019 року”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що польоти в напрямку Київ – Софія будуть виконуватися літаками Embraer-145 щодня. До Ізміра і Бухареста літатимуть Boeing 737-800 нового покоління.

Мінімальна вартість перельоту в одну сторону за умови завчасного бронювання становитиме 591 гривню.

Також МАУ планує підвищити інтенсивність польотів за вже існуючими напрямками. Зокрема, з 31 березня 2019 року рейси Київ – Дніпро і Київ – Одеса літатимуть тричі на день, а Київ – Будапешт – двічі на день.

Зазначимо, з жовтня в аеропорт “Бориспіль” зайдуть ще дві авіакомпанії: грузинська Myway Airlines і європейська Brussels Airlines. У “Борисполі” вже почалися рейси першого рейсу ірландського бюджетного перевізника Ryanair.

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air розглядає можливість здешевлення квитків на українських напрямках у зв’язку з виходом на ринок Ryanair.

Перейти до вмісту